Denk aan het milieu, kies voor groene energie

Laadpanelen en zonnepanelen kopen in Westerlo

Wenst u gebruik te maken van groene energie in uw woning? Overweeg dan om zonnepanelen te kopen in Westerlo bij BDB Elektro. Wij staan in voor een professionele plaatsing en geven u advies op maat. Ook voor laadpalen kan u bij ons terecht. Ontdek de mogelijkheden en maak een afspraak bij ons.

Zonnepanelen

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op hellende en platte daken. Bij ons kunt u zonnepanelen kopen van verschillende merken, zoals REC Solar en BISOL. Het hoofdkantoor van REC Solar is gevestigd in Noorwegen en de productie vindt plaats in de Verenigde Staten. BISOL is ook in België vertegenwoordigd en is een gerenommeerde producent van fotovoltaïsche zonne-energie. Ook voor de omvormers gebruiken wij uitsluitend kwalitatieve merken, zoals SMA Solar Technology en Kostal.

Laadpalen

Laadpalenzijn beschikbaar in verschillende kleuren en groottes en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het opladen van wagens. De laadsnelheid is afhankelijk van het soort laadpaal.

Wilt u meer weten?

Woont u in de omgeving van Westerlo en wenst u zonnepanelen of laadpalen te laten plaatsen? Dan is BDB Elektro uw specialist van dienst. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan!